близоо на ЛС ,

Търся
Публикувано 10 януари 2021 - 10:22

Публикувано 10 януари 2021 - 10:25

Абе, никой ли не вижда, че тоя пише от друг ник
Напоследък, съвсем не ми остана време да го проследя по бисквитките колко клонига е натворил при нас и да го нашамаря веднъж за винаги, че от такива неглетци, файда нулева никъде!
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Дриме ,че да съм го крил виж пост #5 , обяснил съм защо , с нещо да съм те засягал теб , че се намесваш.
Публикувано 10 януари 2021 - 10:30

Неговите са спящи клетки,обърни внимание на velin_avramov и ganevp тия са култови!Саше тоя оли е 69-ти набор,сина който е на 11 години е в пъти с повече мозък от тва мекотело,требва му направят трапанция,може да се подобри!Абе, никой ли не вижда, че тоя пише от друг ник
Напоследък, съвсем не ми остана време да го проследя по бисквитките колко клонига е натворил при нас и да го нашамаря веднъж за винаги, че от такива неглетци, файда нулева никъде!
Дриме ,че да съм го крил виж пост #5 , обяснил съм защо.
Дрън,дрън,мултиниковете ти ги знаеме,иван_свинарски си го държиш чист а сереш от другите!
Публикувано 10 януари 2021 - 10:31

Публикувано 10 януари 2021 - 10:33

Иване!
Ти, или си много неумен и мислиш хората за такива, или си мега нагъл. Самият факт, че имаш други никове, казва всичко!
Ама то, като гледам как Боян е отебал всичко, скоро и тук ще бие кепенците, та ще намериш гризу, вместо близу и тук
Дрим кажи ги другите никове , да видим кои са , стига дрим не си като другите .
Публикувано 10 януари 2021 - 10:39

Но да не те оставям с грешно впечатление, писахме си със Серхо и се разбрахме с момчето. Канихме се да направиме една яка кръчма в Търговище, но пусто докато се наканиме и почнаха тия шантави времена...
Публикувано 10 януари 2021 - 10:48

Не се мазни, не сме деца, казал съм ти го в прав текст много пъти. И при нас те излових преди години, но сега както казах не ми се занимава, както преди, иначе питай Серхо как прелиташе
Но да не те оставям с грешно впечатление, писахме си със Серхо и се разбрахме с момчето. Канихме се да направиме една яка кръчма в Търговище, но пусто докато се наканиме и почнаха тия шантави времена...
Дриме не се мазня , а се опитвам да бъда коректен с всеки , прав си за преди години но нещата там си останаха , и се разбрахме като големи хора , нали така , а сега да ме обвинявате в това дето го правят фокуса и зевса и т.н. просто няма как да стане , с нищо не съм им навредил , само едни спортни пристрастия , с които те не могат да се примирят , спора си е спор, има го навсякъде, и пак да го кажа на никой нищо не съм навредил , и никой не съм обидил както те го правят непрекъснато , нали така , и пак да го кажа не си като тях .
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни