Да сте живи и здрави и дано тази година успея да си получа поръчката от едно дистанционно за OS mini (има-няма повече от 6-7 месеца го чакам)

Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Честита нова 2021,
Да сте живи и здрави и дано тази година успея да си получа поръчката от едно дистанционно за OS mini (има-няма повече от 6-7 месеца го чакам)
Честита!
Ако е на хартийка, по телефона, на скайпа, на вайбъра или на всички останали видове месинджъри и т.н. може и да не я дочакаш Ако е през сайта, току виж дошла за има няма 2-3 дни
През сайта, специално нали ми каза да се регистрирам, точно поради тази причина. После се оказа, че нямало в наличност и като дойде ще бъда уведомен, та явно и така не работи схемата.
Нищо, важното е да сме живи и здрави, останалото са бели кахъри
Схема няма, модела не се произвежда от години и е нормално да няма налични дистанционни от този вид защото никой не ги купува Когато има налични, ако желаеш ще си купиш.
Не мога да разбера, на различни езици ли пишеме или грам не помниш? Ако е второто, моля погледни какво ми писа в скайпа, в следствие на което се регистрирах на сайта ти и поръчах въпросното дистанционно, така и не дойде (има-няма споменатите месеци)
Какво по-голямо желание от това да имам?!
Хайде със здраве, че темата я писах за хубаво!
Няма как да помня, защото не съм си писал само с теб по скайп. Пак казвам модела е стар, не се произвежда и са свършили въпросните дистанционни. Забравил съм какво сме писали в скайп преди "н" на брой месеци. Ако ти е трябвало някое за актуалните модели досега да си го получил отдавна. Но в случая ти търсиш за стар модел от който нямам и не съм имал през тези "н" на брой месеци.
Въпреки всичко имам грижата специално да те уведомя, когато са налични.
А колкото до това дали е за добро или не - не знам. Все пак става дума за твоето дистанционно и аз бих се обадил да питам през цялото това време какво става, защото може да се е забравило във времето, а не да пиша в темата която някой е отворил на връх Нова Година за да честити на останалите - занимавайки всички с моето "неполучено дистанционно", което си е чисто интригантсво. Може би в другия форум много се коркат и подскачат от такива неща, но да ти кажа честно аз пет пари не давам.
P.S. Специално погледнах какво съм писал в скайп и там ясно и точно съм ти казал в средата на октомври, че го няма налично. Казал съм ти, че ще дойде със следващата доставка и също че ще те уведомя. Не виждам кое не си разбрал, като говориш за различни езици. Знаеш, че клиента винаги има право, но в случая ти не ми правиш услуга, че ми купуваш дистанционното, а аз ти правя защото ти доставям за модел който не се произвежда от 4-5 години и който изобщо нито се продава, нито се поддържа от производителя.
Хайде със здраве!
Бояне, смятам да запазя добрия тон и да пропусна коментара ти с интригата, в противен случай щях да пльосна запитването ми за въпросното проблемно дистанционно от 09 Май 2019г (няма печатна грешка 2019 е)
Наистина ти пожелавам успех с каквото си се захванал и в никакъв случай не искам да ми правиш услуга. Така че просто забрави, по-лесно ми е да сменя както сам писа, този стар приемник
Според мен по-лесно щеше да бъде да ми напомниш 1-2 пъти от колкото да занимаваме всички хора. Няма нужда да го сменяш, щом толкова години е работил безпроблемно само заради едно изхабено от ползване дистанционно. Ще ти пиша на скайпа...
@Devnull, благодаря за предложението, но не стават, преди десетина дни, подарих на колега от форума 2 броя, че и без това подпираха мазето.
Няма грижи, факт е, че дистанционното за мини е кът с оглед на годината на производство, но Боян успя да изнамери едно, което ще свърши работа и утре ще пътува към мен, за което му благодаря
Радвам се, че е станало дистанционното.
Понеже "онези" ********** са ме ограничили да не мога да пиша във вашият форум исках да ти кажа за коаксиалният кабел, че има два вида PE (или PEE) - полиетиленов, който основно се използва за външна употреба и PVC който се използва основно за вътрешна употреба. Т.е. PVC и 100години навън без проблем си е чист късмет. Тук в БГ масово се продава PVC кабел защото е по-евтин и защото търсещите не са наясно или искат най-тънката цена.
Качественият кабел има доста параметри и последен е този дали го ядат плъховете или не. Ако искаш да научиш нещо ново обърни внимание на всички параметри от таблицата във файла който е долу и ще се убедиш сам. Това е един от най-качествените кабели в света и е на Televes, а Televes с едни на който им ползват изцяло оборудването в едно хотелче наречено Burj Al Arab Jumeirah и на още има няма няколко стотин хотела по целият свят
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни