Jump to content

Photo

DM 920 4K ,проблем с тунер

- - - - -

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
iliyavet

iliyavet

    Новобранец

  • Members
  • PipPipPip
  • 153 posts
  • Моята сателитна антена TOR 90
  • Моя приемник Octagon 4k/DM920 UHD
  • Моето местонахождение Pazardzhik

Здравейте,снощи качих openatv 6.4,че до сега ползвах 6.3 имидж от март месец и ми се искаше нещо ново  :smile:  , та натроих си тунерите след инсталацията както всеки път,единият тунер е с 10 конвертора (двойни),другият с 6.Всичко си работеше ок(но може би и снощи може да е нямало сигнал на 36Е ,не помня дали гледах някакъв канал там).Днес сутринта не изкарва сигнал на 36Е -с кръгов двоен конвертор е-на тунер А е с още 9 конвертора на които си има сигнал,също си има сигнал и на тунер Б с 6-те конвертора).Само на един транспордер с канали на Триколор ми излиза сигнал.В същото време в другата стая имам октагон сф 4008 ,също с атв 6.4,свързан към същата антена със същите настройки на дисека и на него всичко си е ок,излизат си всички канали на 36Е и останалите спътници.И на двата приемника съм си направил на трите места за 36Е -10750.

Започнах да проверявам от конвертора- първо размених местата на кабелите на двата приемника на двойния конвертор на 36Е.-на октагона си има сигнал на дм920 -няма.

После кабела от дисека до конвертора - в моя случай 36 е на лнб-4 ,подмених го и пак няма сигнал.

Смених въпросния спътник да е на друг вход - на лнб -3,който ползвам за 0,8w и работи,- също няма сигнал.

Някой имал ли е подобен проблем и на какво мове да се дължи.

П.С Най-лесно е да си върна бекъпа ,но искам да пробвам да го оправя :tongue:


<4W/0,8W/1,9E/4,8E/9E/13E/16E/19,2E/23,5E/26E/28,2E/31,5E/36E/39E/42E/45E>





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users