Публикувано 07 януари 2018 - 06:25

Публикувано 08 януари 2018 - 12:11

Публикувано 08 януари 2018 - 06:27

Аз самия имах същив октагон ,но го върнах в Германия на продавача защото ми бяха дали дефектна бройка (на екрана ми изписваше ,че устройството не е оригинално и да си закупя оригиналрн бокс....при положение ,че е закушен от голям магазин....върнах им го де

Просто нямаше много инфо преди 3 месеца за този модел.
- mezdrata харесва това
Публикувано 12 януари 2018 - 03:55

- mezdrata харесва това
ПОЛЕВЪД
Публикувано 12 януари 2018 - 10:28

Публикувано 14 януари 2018 - 02:59

Ура след 4-5 опита от версия 1.04.15 и 1.04.32 и 34,а още пробвах през веб интерфейса и през дреамбокс едит вер.7.0... който идва с вер.32и34 та накрая се оправи вече ги нямам тези навлеци оскам и гхкам/не се смейте така излизат на български/.Сега качих оркерстъра и каките пеят ли пеят.Това ми е достатъчно за сега,а повече като се видя с един човек да ми ги демонстрира и обясни другите протоколи и и как се работи през компютър и ако има подобрения някакви ще се опитам така аджамиски да ги споделя/не надменно/ обезателно.А иначе картината е перфектна,чехите исловаците с хевка са слънце на 16Е.Малко бавно превключва ама и аз за никъде не бързам.
Публикувано 15 януари 2018 - 12:41

За любителите на multistream-a в края на месеца ще имам нов модел който е подобен на този октагон, но цената ще е 130-140лв. И има звук на 5W
- danteboy харесва това
СПЕЦИАЛИЗИРАН МАГАЗИН ЗА САТЕЛИТНА ТЕХНИКА НА ДИГИТАЛ ПЛЮС ЕООД - WWW.SATSHOP-BG.COM
EDISION БЪЛГАРИЯ - WWW.EDISION.BG
Публикувано 15 януари 2018 - 01:17

На кой приемник няма звук??????
Dbox2 Nokia ... и още няколко негови наследника , UFS910/dbox3/ и AZBox HD
AzBox ME
Octagon SF4008
Mut@nt HD51
Истинската българска история!
http://sparotok.blog.bg/
Публикувано 15 януари 2018 - 01:53

на малкия октагон с мултистрийма виж заглавието на темата
- fenbg харесва това
СПЕЦИАЛИЗИРАН МАГАЗИН ЗА САТЕЛИТНА ТЕХНИКА НА ДИГИТАЛ ПЛЮС ЕООД - WWW.SATSHOP-BG.COM
Публикувано 15 януари 2018 - 02:28

Да,на истина това е всеизвестен проблем за липсата на звук на френските канали от 5 W(само france 3 май имаше).Самата компания обяснява този факт,че приемника е предвиден за източно- европейските пазари а тяхните мултистрийм канали не са dollby стандарт.Не се разбра обаче дали и хардуерно изобщо се поддържа стандарта.
Публикувано 15 януари 2018 - 03:47

Да,на истина това е всеизвестен проблем за липсата на звук на френските канали от 5 W(само france 3 май имаше).Самата компания обяснява този факт,че приемника е предвиден за източно- европейските пазари а тяхните мултистрийм канали не са dollby стандарт.Не се разбра обаче дали и хардуерно изобщо се поддържа стандарта.
Просто някой приемници нямат долби диджитъл плюс. Също така нямат и сталкер. Нашите имат
Публикувано 15 януари 2018 - 06:35

Даже доста по-рано от края на месеца. По скоро края на седмицата А цената е повече от прекрасна.
Публикувано 16 януари 2018 - 10:51

Публикувано 16 януари 2018 - 02:00

Публикувано 16 януари 2018 - 05:45

Аз, като НЕ-специалист по линукс приемниците имам въпрос:
Този приемник ще работи ли на АУ, Pvu , T****g, както работят другите по-евтини приемници?
По принцип в по-евтините приемници ключовете за АУ са скрити или са кодирани в самия софтуер. Т.е. не могат лесно да се извадят. Ако се извадят и станат публични ги убиват. Този новият приемник е с линукс но затворен код и е възможно да има АУ, а ако няма то работи с всякакви камове и ключове които ще могат да му се заредят като на всеки линукс приемник. Като дойдат в петък ще взема един за уикенда и ако ми остане време, ще го изтествам обстойно какво и как може да прави. След това ще пиша допълнително и ще има и видео ревю на менютата в сайта.
Това което се знае до момента, е че има много добре работещ сталкер и е правен да се ползва и за ИПТВ, а не между другото, като по-евтините без линукс. Също мултистрийма и долби диджитъл плюс звук. И се знае цената, че няма таква цена
- mezdrata, joropet и Vass харесват това
Публикувано 26 януари 2018 - 08:34

0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни