Към съдържанието

Снимка

Приемник с PVR за IPTV от Онлайн Директ?

- - - - -

  • Влезте в профила си за да пишете
Няма други мнения в тази тема

#1
JDeel

JDeel

    Newbie

  • Members
  • 1 Мнения:

Привет!

 

Имам приятел, който би си закупил приемник за да записва всякакви неща от телевизията и търсим препоръка :) Ето детайли за телевизята към която е той - Онлайн Директ, пакет Интернет + телевизия за 39 лв + някакво допълнение от още 9 лв за още HD канали. Приемника е N8626L, като този http://www.coship.co...iew.aspx?id=372 и явно става въпрос за IPTV. В него влиза LAN кабел, който се разклонява от суич вътре в апартамента. Отпред има USB порт, но доколкото разбирам няма PVR функционалност. Намира се в кв. Сердика.

 

Аз задавам въпроса, защото преди време за мен си купувах Edision Picollo 3 in 1 и уж разбирам нещата малко повече. Само че пиколото не е за IPTV и на практика идея си нямам какво да търся. Освен това пиколото има един кофти проблем при запис - цепи файловете на по 1GB и после когато се сглобяват понякога се получават визуални дефекти и даже по-големи проблеми.

 

Та въпроса ми е, кой приемник с възможност за запис на програми от тази телевизия бихте препоръчали, включващ таймери за настройка на предстоящи записи, по възможност да записва по няколко канала наведнъж и най-добре ако не цепи файловете на по 1GB? Ако въобще има такова животно...

 

В магазина виждам само два сет-топ-бокса в категорията HDTV IPTV и за тях дори не се споменава да могат да записват, но малко трудно се ориентирам с цялата терминология и де да знам, или съм сбъркал категорията, или е практически невъзможно да се записва от IPTV :)


0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни