Към съдържанието

Снимка

DVB-T2 пакет в Италия

- - - - -

 • Влезте в профила си за да пишете
2 отговора на тази тема

#1
fenbg

fenbg

  Super Moderator

 • Moderators
 • 7659 Мнения:
DVB-T2 пакет в Италия
http://www.europa7.it/index.php

Naime rijec je o novom DVB-T2 paketu koji objasnjava sve na nacin koji sam preveo i vama dao na sto bolji uvid u isti..1 - Što je digitalni zemaljski DVB-T-2?

DVB-T2 je novi europski standard za digitalnu zemaljsku televiziju u visokoj rezoluciji. Zahvaljujući DVB-T2 može primiti, kod kuće, mnoge TV kanala u HD i Dolby Digital kvalitetu zvuka.

2 - 7 Box HD dekoder Europa7 također mogu dobiti digitalne zemaljske kanale u tradicionalnim?

Da se na 7 HD okvir također omogućuje primanje digitalnog zemaljskog T1. Takođe vam omogućuje da bi dobili više kanala nego bilo koji drugi digitalni zemaljski tuner zahvaljujući LG Innotek - Sony je najnovije generacije, jedan na tržištu. Štoviše, s digitalizacije televizijskog signala DVB-T1, našli smo mnogo, nakon kupnje dekodera, signal ne stigne ili dolazi poremećen, kanal bi bio ili dolazio često drugačiji od onoga što smo željeli i na kraju često ne dobijemo željeni kanala. DVB-T2 7BOX Europa 7 za razliku od starog HD digitalne zemaljske zbog boljeg modulacijskog signala i sinkronizacija savršeno će biti primljene u cijeloj Italiji.

3-Što je dodana vrijednost od Europa7 HD?

Europa 7 će emitirati u HD digitalnog zemaljskog DVB-T2, prepoznatljiv na daljinsko upravljanje 7-Box sa ključnim plavo-T2 HD, ponuditi najvišu kvalitetu slika na staroj televiziji koji se nalazi na novoj plazmi ili LCD TV. Europa ima sedam HD signala, to će biti primjenjeno na cijelom talijanskom teritoriju, bez smetnji, ometanja ili gubitaka kvalitete. Konačno, pravi high-definition na digitalnoj zemaljskoj!

4 - Što je signal T2 Europa?

Europa 7 HD je nova platforma nacionalnih kanala na digitalne zemaljske DVB-T2 koji konačno dovodi do talijanskih kucinstava da bi imali sto kvalitetniji TV kao nikad prije. Digitalna zemaljska televizija DVB-T, prepoznatljiv na daljinskom upravljaču 7 - Box sa ključnim T1, posto smo navikli da vidim slike isprane i mutne s mono ili stereo zvukom koji nije davao uzitak na televiziji. Digitalni zemaljski signal je često loše kvalitete, stvara ozbiljnie problema s recepcijom. T2 Europa 7 HD, uz bolju modulaciju signala i napredne tehnologije, omogućuje izdavačima da primaju televizijski signal s video kvalitetom sto nitko nikada nije vidio prije. Ona također omogućuje da čujemo zvuk u Dolby Digital, nudi bolje korištenje filmova i sam događaj emitiranja...

5 - Zašto T2 je primljena u cijeloj Italiji kao digitalizacija televizijskog signala?

u T1 smo primijetili mnogi, nakon kupnje dekodera, signal ne stigne ili bude poremećen, kanal bi se često razlikovao od onoga što bismo i na kraju često ne dobizivili uz željeni kanal. T2 Europa 7, za razliku od starog HD digitalne televizije, međutim, zbog bolje modulaciju signala i boljeg usklađivanja u cijeloj Italiji će biti dobro primljena.

6 - Što je potrebno za T2 HD Europa 7?

7 Europa za primanje HD trebate dekoder kompatibilan sa standardnim DVB-T2. To je kako 7-box, jedini T2 dekoder je kompatibilan sa starim digitalnim TV, čak iu visokoj rezoluciji, a omogućava prijem utakmice Svjetskog kupa, emituje i HD za Rai. 7-Box poboljšava kvalitetu "Air TV, pojednostavljuje naručivanje i uprave favorita kao i mogućnost korištenja naprednih EPG. ..Pozdrav i nadam se da je sad jasno svima u vezi novog DVB-T2..


cdd68e362f113b4e2373ab8457a257df.gif

Dbox2 Nokia ... и още няколко негови наследника , UFS910/dbox3/ и AZBox HD   :)
AzBox ME

Octagon SF4008

Mut@nt HD51

Истинската българска история!

http://sparotok.blog.bg/


#2
elenko

elenko

  Новобранец

 • Members
 • PipPip
 • 90 Мнения:
ами то във Великобритания DVB-T2 тръгна вече здраво и е просто страхотно - със стайна антена хващаш HD с по-висок битрейт и по-читаво и от това от сателита през DVB-S2.

това е сайта с информацията за Великобритания:

http://www.dtg.org.u...umer/dvbt2.html

само чакам TBS да си пуснат DVB-T2 платките на пазара и купувам на един приятел във Великобританияза такава платка като подарък да ми пусне стрийминг през Интернет на английското DVB-T2.

#3
saentist

saentist

  Старо куче

 • Moderators
 • 1225 Мнения:
 • Моята сателитна антена 140
 • Моя приемник Octagon SF1028P
 • Моето местонахождение София
в рим е гола вода това Т2
иначе това се предоставя от месец и половина

ако остане време в неделя ще сканирам отново да видя как е положението

http://goo.gl/eiOtK 140см Inverto 0.3dB Esprimo E5720 banner_mini.jpg Anevia FlamingoXL, MobiDTV Pro DVB-T

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни