DCC и HDTV канали
Започната от
RumbataM
, ное 08 2009 06:37
13 отговора на тази тема
Публикувано 08 ноември 2009 - 06:37

Здравейте!Имам въпрос към информираните в този форум.Та питането ми е ако си пусна кабелна(аналогова) на DCC ще мога ли да хващам HDTV канали на Сони-то с HDTV тунер (X-серия).Бях чул преди време,че цифровите канали и тези с висока резолюция не са кодирани.Ако някой знае ми е интересно колко и кои са HDTV каналите на ДЦЦ в Пловдив.Благодаря предварително за всяка информация!
Публикувано 08 ноември 2009 - 08:12

Публикувано 13 ноември 2009 - 07:10

Публикувано 13 ноември 2009 - 07:15

Публикувано 13 ноември 2009 - 07:35

Очевидно се правят на луди и който не си пита го бичат на кабелен. Защото моите хора си пуснаха нета преди няма и месец. Изобщо не знаех, че тея имат лан, иначе щях да им кажа да си питат директно за него. Не знам на теб какво ти е мнението, но аз тази фирма не мога да я приема насериозно, каквото и да направят. Макар че за мрежата им си прав, че е по-добре направена. Защото още ги псувам тези мекерета когато се сетя как ми бяха разкопали пред входа преди време и не можех да си стигна до гаража.Кабелният интернет е ограничен от модема, незнам някъде някой да е доволен от кабелният интернет, да си попитат за лан.
Публикувано 15 ноември 2009 - 07:03

http://www.dcc.bg/se...s/internet.html
до 6Mbps
Тези са луди, през USB повече от 5-6 Mbit/sec не върви, дори и на 5 не е равно и мазно, както си требе; всъщност и 2те скорости през USB са сиикономичен пакет със скорост до 16Mbps за 15 лв.
универсален пакет със скорост до 24Mbps за 25 лв.
USB драйвер за кабелен модем Моторола
до 6Mbps

Публикувано 27 февруари 2010 - 07:27

Да, ще кача нещо.... По-далеч от тях... Ако няколко свободни HD канала, от които повечето са си свободни и по сателитите, са някакъв критерий за теб, то жалко.... А и съм убеден, че скоро няма да бъдат такива... Сега ще се хванат шаранчетата на въдицата и след това ще падне мандалото... Както се казва - кой ебал - ебал, кака се ожени

Публикувано 20 май 2010 - 09:25

DCC и до сега не са кодирали нито ХД нито СД цифровите си канали, но имат намерение до латото да въведат и те кодиране с conax карти и ще сменят STB-тата с такива с карти. Това ми казаха в офиса им. Иначе, това, което видях на техния телевизор, ме отчая... мислех да се включа към тях, но...
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни